onsdag den 15. juni 2011

Forråd

I dag har den stået på forrådslavning ( findes det ord egenligt?)
Nå men altså først blev det til Hybenrosesirup og så til Rabarbermums. Der er hængt citronmellisse til tørre, så der akn blive lavet te til efteråret. Jeg kan mærke at det gør godt at lave til kolde tider, og til nu for det er jo meget vigtigt at smage på sagerne.

Nu tror jeg det bliver til en kop kaffe og uld på strikkepindene, jeg skal nemlig forsøge at strikke blebukser. Og måske læse lidt i denne her, for det er godt nok en gribende bog.

4 kommentarer:

  1. Hvad gør man med citronmelissen? Hvordan laver man den til the?

    SvarSlet
  2. Man hænger den til tørre og når den er tør, så har man te :O)

    SvarSlet
  3. Bare sådan?!?!?! Øsj, det må prøves!

    SvarSlet
  4. Ja, den bog er bare god ;)

    Yt

    SvarSlet