fredag den 1. juli 2011

Tanket op

Jeg havde den bedste dag i går, en dag jeg kan leve længe på!
Vi var 5 damer der havde aftalt at mødes, selvom ingen kendte hinanden i forvejen. Aj jow der var nogen af de andre der havde truffet hinnaden tidliger, lidt på kryds og tværs. Men ingen havde en lang fortid sammen, derfor var det hele ret nyt for os alle.


Jeg havde kæmpe store sommerfugle i min mave, da jeg statede op hjemmefra. Jeg have en kage med som skulle bidrage til dagens kaffe, og jeg håbede den faldt i deres smag. Ikke let når det er nogen man ikke kender. Vi havde sat hinnanden stævne klokken 10.00 og jeg havde tænkt at jeg nok var hjemme igen over middag. Men men men..........
Aldrig har jeg mødt nogen jeg svingede så godt med, vi klikkede med det samme og snakkede i et væk. Vi fik vendt mange ting og fik nye vinkler med hjemme alle sammen. Jeg glemte næsten at spise, da jeg sugede til mig af deres nærværd. Ord der flyder ud af kvinders munde kan være guld, og det var det i den grad. Vi snakkede om børn, mænd, køkkenhaver, strikketøj, stofbleer, økologi og slynger. Det var så skønt så skønt. Jeg er stadig helt høj over vores møde og glæder mig til at se dem alle igen, for vi var alle enige om det bestemt ikke var sidste gang vi skulle ses.

Jeg er tanket op med snak, gode ideer og nye bekendtskaber. Det burde alle prøve ind i mellem, at møde nye mennersker og lære dem at kende. At skulle overskride en grænse ved at snakke med en flok ukendt, som kan være en berigelse for en og kan være med til at skabe en grobund for en spirrede ide til fremtidens væren, gøren og laden.

Jeg er lykkelig for at jeg tog afsted og ser meget frem til de kommer her efter sommerferien og snakker mere, for snak løber vi ikke sådan lige tør for.1 kommentar: