onsdag den 29. december 2010

Yes jeg gjorde det!

Jeg fik den jul jeg drømte om!
Anden var sprød, stegen ligeså. Der var rigeligt med mad, man er altid nervøs for om der er nok. Uglen holdt godt ud og fik de fleste gaver inden der blev dømt dyner, men det er heller ikke værst at have noget at pakke ud d. 25. Vores gæster så ud til at nyde det og jeg fik vand i øjenene mere end en gang. Faktsik opgav jeg at synge med på "dejlig er jorden" jeg nærmest hulkede mig igennem den.
Juledag fik vi alle slappet af, men strikketøj, bøger og spil på Wii'en, og Uglen nød gæsternes opmærksomhed. Vi voksne nød at snakke over en kop te, mens der blev fortærret en del julesødesager.
2 juledag gik med at sende gæsterne hjem, og få sat lidt skik på huset. Da Uglen var lagt i seng smed vi benene op og gik i gang med at se "Borgen" jeg glæder mig til i aften for der tager vi lige et afsnit mere.
I går besøgte vi Oldemor, sammen med resten af familien. Sikken en gang snak vi kan fabrikere, og det på rekort tid. Jeg indrømmer gerne at jeg elsker disse besøg med masser af latter og gode historier. Jeg elsker at der er plads til familie besøg, jeg håber Uglen kommer til at nyde det lige så meget.

I dag forsøger jeg at få skik på de bunker af vasketøj der efterhånden har hobet sig op, bare fordi jeg har en regl om ikke at vaske i julen. I morgen kommer min forældre til middag og jeg skal lige have styr på lidt indkøb inden da. Men lige nu gider jeg ikke! Jeg tager min kaffekop og smider mig på sofaen og strikker en pind eller to. Jeg skulle gerne snart være færdig med mit sjal, for der ligger noget uldgarn og råber efter mig. Uglen skal have ny trøje og jeg har opskrift og garnet klar, kommer tid kommer råd eller noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar