tirsdag den 29. marts 2011

Farver

Nøj hvor fik jeg bare meget fra hånden i går, det er længe siden jeg fik lavet så meget. Jeg var helt stolt af mig selv da jeg ramte puden i går aftes. Jeg fik bla malet i vores bryggers, og jeg ville have lagt billederne herind, men det kommer der ikke. Den farve er så GRIM at man ikke fatter hvad der har været tænkt på da den blev bestilt. Så i dag har jeg ringet og bestilt nye farveprøver, og de skulle gerne komme hurtigt, så jeg kan få dækket gårsdages arbejde.

Jeg fik også handlet ind til hele ugen, glemt kun meget få ting. Jeg havde endda en fin seddle med, den var bare ikke helt opdateret. Men gæsterne i weekenden skal ikke lide under det, så jeg må afsted igen. Det bliver altså bare ikke i dag. Min nakker driller og jeg tror det kun lige det bliver til lidt tøjvask, papirklipning og måske en tur til vandet. Ligenu ser det godt nok ud til regn og jeg aner ikke hvor min regnjakke er efter vi er flyttet ind. Ting har det bare med at blive væk og mine gummistøvler, gad vide hvor de er?

Forresten strømmer der Thomas Rind ud af højtalerne i dag, i går var det Agnes Obel. Der bliver lavet så meget godt musik i lille Danmark i øjeblikket. Behøver jeg at sige at der er ild i masseovnen og det luner en overskydet dag:

2 kommentarer:

 1. Ej, hvor surt at skulle male om ;(
  Håber den nye farve er rigtig.

  Så flittig du har været.

  Yt.

  SvarSlet
 2. Meget træls, og jeg har endda været igang igen i dag med samme farve.... det bliver malet som grunder åhhhh jeg for helt ondt inden i over den farve:O(
  Men der er bestilt nye forsyninger og dem glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet